TDJ Ree Go'Bi - Rent tidsfordriv!

TDJ Ree Go’bi giver beskæftigelse og afveksling i hverdagen til hesten i boksro eller hesten der trænger til udfordringer.
 
Hesten skal selv skubbe automaten rundt med mulen, for at få en lille portion Timo3, gulerødder eller andet godt ud i krybben.
Ikke alle heste forstår princippet med det samme, så der må påregnes noget tid til “oplæring” men det er ikke noget, et par portioner skivede gulerødder ikke kan gøre noget ved.
Automaten består af en foderbeholder og en aflang krybbe, som begge monteres på væggen i boksen. Den aflange krybbe er nødvendig for at reducere foderspild, når automaten kører rundt.
 
Alle heste elsker en Go’bi, som Fynboen i firmaet sagde!

Hvorfor er tidsfordriv godt for hesten?

Vores heste skal naturligvis på fold så længe som overhovedet muligt, men ind imellem er der forhold, der gør det umuligt.

  • Når hesten er blevet ordineret boksro
  • Når hesten står på sygefold
  • Hvis hesten er på reduceret kost i forbindelse med sygdom
  • Hvis hesten skal aktiveres i boksen
  • Hvis hesten skal spise stråfoder langsomt fyldes Go’Bi med TimO3

Alle heste elsker en go'Bi

Foderautomaten er perfekt til heste, som – måske pga. sygdom – skal spise langsomt, som har brug for aktivering ved feks. boksro eller som blot ikke skal sluge sin mad.

Automaten består af en foderbeholder og en aflang krybbe, som begge monteres på væggen i boksen. Den aflange krybbe er nødvendig for at reducere foderspild, når automaten kører rundt.

Beholder og krybbe monteres med en afstand på 80 cm. fra krybbebunden til midt på beholderen. Det er vigtigt at denne afstand overholdes, så hesten ikke bliver generet af foderbeholderen, når den spiser af krybben.

Derudover bør beholder og krybbe monteres så lavt, at hesten ikke står unaturlig højt med hovedet, når den aktiverer beholderen.

Stråfoder med en strålængde som Timo3 eller kortere vil kunne fungere i automaten. Der kan også fyldes gulerødder eller foder i. Husk at rengøre beholderen jævnligt.

Tekniske data

Farve: sort
Længde på krybbe: 77 cm
Samlet vægt: 5 kg
Fyldekapacitet beholder: ca 16 liter
Fremstillet i fødevaregodkendte materialer
Produceret i Danmark