• 97468222
  • tdjhors@tdj.dk

TDJ Isohorsmats - lun boks, spar strøelse

Danmarks måske billigste måtteløsning til stalden. Høj isoleringsgrad – spar penge på strøelse og få en lun boks til hesten på en gang. Skåner sener og led – modvirker hasesår. Mere eftergivende end en gummimåtte.  Gennemprøvet måtteløsning – helt i tråd med at strøelsen i år er steget i pris.

Staldmåtterne er gennem mange år blevet solgt og benyttet i stor stil i Tyskland, og er medio 2018 også introduceret i Danmark.

Med TDJ Isohorsmats undgår du, at heste der er “hårde” ved strøelsen om natten, står på ren beton om morgenen. Du undgår dermed også de hasesår, der kan opstå i disse situationer.

 

Hobbyheste.dk har testet Isohorsmats i løsdrift/læskur med stor succes – læs blogindlægget til venstre.

  

Så let etableres en boks med TDJ Isohorsmats

Der bruges normalt 9 måtter i en boks – de behøver ikke at fylde hele bunden – der kan sagtens være en “fri” kant udenom. Hvis man ønsker hele boksen dækket, kan de let saves til.

De samles let med fer og not – og skrider derfor ikke fra hinanden. Der er ingen revner mellem måtterne. Hurtig og let etablering – kan lynhurtigt lægges af en person.

Når du etablerer en boks med Isohorsmats, lægges et godt lag strøelse i bunden, så vænner hesten sig hurtigt til det nye underlag.

 

 

Måtterne er ikke så bløde som traditionelle gummimåtter, men er mere eftergivende pga. den specielle konstruktion på bagsiden (se det midterste billede). Konstruktionen gør, at selve måtten er hævet et stykke over jorden – det giver mange fordele:

6 hurtige om isohorsmats

– luften under måtten resulterer i en høj isoleringsgrad.

den høje isoleringsgrad betyder, at du ikke skal bruge så meget strøelse

– mindre strøelse giver mindre arbejde, mere tid, mindre mødding og flere penge i lommen

– eftergivenheden betyder, at sener og led skånes i forhold til et hårdt betongulv.

Super lette at lægge i boksen  – se videoen herunder:

Jeg kan varmt anbefale TDJ's Isohorsmat måtter og Hayfeeder til hesteboksen ..god service og hurtig levering.
Vi er utrolige glade for pladerne, det er meget tydeligt at hestene også nyder det. De er begyndt at ligge ned og sove. Det er helt sikkert når vi skal have ny bund i de andre bokse, så bliver det Isohorsmats.
TDJhors.dk, Isohorsmat, boksmåtte, heste, isoleret hesteboks,
Mike & Dina Vilhelmsen