Søg...

TDJ Gummistaldfliser & Puzzlemåtter

Skånsomme, skridsikre og lyddæmpende

Lækre og stødabsorberende staldfliser til heste. De kan bestilles som puzzlemåtter eller som gummifliser og begge varianter er skånsomme, skridsikre og lyddæmpende samtidig med at de isolerer boksen ekstra.

Hvis du lægger gummifliserne, får du en holdbar og slidstærk løsning til bl.a. staldgange, vandspiltove og striglepladser. De er skridsikre og lette at montere på et eksisterende underlag. 

Hvis du lægger staldfliserne på staldgangen, hvor hestene færdes meget, bliver støjniveauet sænket til et minimum.

Begge typer staldflise minder om faldarmering, som du sikkert har set på legepladser og i Legoland. Den store forskel er, at disse fliser er lave til staldbrug. De kan derfor modstå det “hårde miljø” der er i en stald.

De bløde gummigulve giver hestene en dejlig, isoleret boks – samtidig kan du reducere omkostningerne betragteligt på strøelse. 

Se dine andre muligheder for at spare strøelse i kategorien Stald

Skånsomme, skridsikre og lyddæmpende

TEkniske data

Gummifliser

Samles med dyvler
Tykkelse: 30 mm
Format:  50×100 cm
Farve: sort eller rødbrun
Drænkanaler: ja – 5 mm – så evt. fugt tørrer ud

TDJ Gummifliser samles med dyvler

Puzzlemåtter

Hægtes sammen
Tykkelse: 25 mm
Format:  105×105 cm (inkl. takker)
Dækareal: Måtten dækker 1,05 m2
Farve: sort
Drænkanaler: ja – 5 mm – så evt. fugt tørrer ud 
Puzzlemåtte gummiflise til staldgang og hesteboks fra TDJhors

Både gummifliser og puzzlemåtter er fremstillet i hårdtpresset naturgummi (granulat) 900 kg/m3. De er fremstillet til staldbrug og er derfor ekstremt holdbare. Der er derfor ingen problemer, hvis hestene står med mordax. Fliserne kan også holde til påvirkningen af ammoniak.

HUSK, at alt naturgummi ødelægges af tørvestrøelse. Tørv indeholder ikke-nedbrydelige mikroorganismer, som tærer gummiet på sigt. Brug derfor ikke tørv som strøelse på TDJ gummistaldfliser og Puzzlemåtter.

Så let monteres og tilpasses gummifliser og puzzlemåtter

Montering

TDJ Gummifliser (50x100cm) fastgøres til hinanden med dyvler/spyd – der følger 4 dyvler med hver flise. Lægges fliserne på et større areal anbefaler vi, at de ligges i forbandt. 

TDJ Puzzlemåtterne lægges blot ind i hinanden som et puslespil – sørg for at de bliver presset godt ned mod gulvet, så overfladen er jævn.

Man kan evt. bruge en gummihammer til forsigtigt at slå fliserne sammen og puzzlemåtterne ned mod gulvet.

 

Tilpasning

Har du brug for at tilpasse gummifliser/puzzlemåtter, kan du gøre det med en skarp hobbykniv, stiksav eller en feincutter. Brug ikke en vinkelsliber. Den hurtige rotation af klingen kan smelte fliserne.

Det er vigtigt, at fliserne ikke ligger løst, men fastgøres til “naboflisen”. Så undgår du, at fliserne skrider fra hinanden.

 

En perfekt løsning til vaskepladsen

Der er drænkanaler under gummifliserne (50×100), så de fungerer også perfekt på en vaskeplads. Vandet løber via drænkanalerne mod afløbet. Fliserne er helt tætte, så væske og fugt trækker ikke igennem.

Rengøring af staldfliserne

Både gummifliser og Puzzlemåtter er fremstillet specielt til heste, og kan modstå store belastninger. Derfor tåler de også rengøring med højtryksrenser.