TDJ Gummistaldfliser & Puzzlemåtter

Stødabsorberende staldfliser der kan bestilles som puzzlemåtter eller som gummifliser. En holdbar og slidstærk løsning til bl.a. staldgange, vandspiltove og striglepladser. De er skridsikre og nemme at montere på et eksisterende underlag. 

Hvis du lægger staldfliserne på gangarealer, hvor hestene færdes meget, reduceres støjniveauet til et minimum.

De bløde gummigulve giver hestene en dejlig, isoleret boks – samtidig kan du reducere omkostningerne betragteligt på strøelse. 

Se dine andre muligheder for at spare strøelse i kategorien Stald

TDJ Gummiflise løsdrift og gang

TEkniske data

Gummifliser

Samles med dyvler
Tykkelse: 30 mm
Format:  50×100 cm
Farve: sort eller rødbrun
Drænkanaler: ja – 5 mm – så evt. fugt tørrer ud

TDJ Gummifliser samles med dyvler

Puzzlemåtter

Hægtes sammen
Tykkelse: 25 mm
Format:  100×100 cm
Farve: sort
Drænkanaler: nej 
IMG_0085

Både gummifliser og puzzlemåtter er fremstillet i hårdtpresset naturgummi (granulat) 900 kg/m3. De er fremstillet til staldbrug og er derfor ekstremt holdbare. Der er derfor ingen problemer, hvis hestene står med mordax.

HUSK, at alt naturgummi ødelægges af tørvestrøelse. Tørv indeholder ikke-nedbrydelige mikroorganismer, som tærer gummiet på sigt. Brug derfor ikke tørv som strøelse på TDJ gummistaldfliser og Puzzlemåtter.

Så let monteres og tilpasses gummifliser og puzzlemåtter

Montering

TDJ Gummifliser (50x100cm) fastgøres til hinanden med dyvler/spyd – der følger 4 dyvler med hver flise. Lægges fliserne på et større areal anbefaler vi, at de ligges i forbandt. TDJ Puzzlemåtterne lægges blot ind i hinanden som et puslespil – sørg for at de bliver presset godt ned mod gulvet, så overfladen er jævn.

Tilpasning

Hvis man har brug for at tilpasse gummifliser/puzzlemåtter, gøres dette med en skarp hobbykniv, stiksav eller en feincutter. Brug ikke en vinkelsliber – den hurtige rotation af klingen, kan smelte fliserne.

Det er vigtigt, at fliserne ikke ligger løst, men fastgøres til “naboflisen”. Så undgås det at fliserne skrider fra hinanden.

En perfekt løsning til vaskepladsen

Der er drænkanaler under gummifliserne (50×100), så de fungerer også perfekt på en vaskeplads. Vandet løber via drænkanalerne mod afløbet. Fliserne er helt tætte, så væske og fugt trækker ikke igennem.

Rengøring af staldfliserne

Både gummifliser og Puzzlemåtter er fremstillet specielt til heste, og kan modstå store belastninger. Derfor tåler de også rengøring med højtryksrenser.

[ngg src=”galleries” ids=”5″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]