TDJ Bedding - støvfri, allergivenlig strøelse!

Pap- og papirstrøelse er i mange år blevet anbefalet af engelske, hollandske og amerikanske dyrlæger, og er der i stor stil blevet brugt som et sundt alternativ til gammeldags strøelse som spåner, halm og træpiller, der som bekendt nedbrydes til støv ved brug. Dyrlægerne anbefaler denne strøelse som supplement til medicinsk behandling og forebyggelse af luftvejsproblemer hos heste. TDJ Bedding kan absorbere væske op til 3 gange sin egen vægt, giver en fjedrende, blød bund og er meget isolerende.

Miljøvenlig og biologisk nedbrydelig

Strøelsen er 100 % genbrugt bølgepap af høj kvalitet, der er blevet forarbejdet til papspåner. Produktet er miljøvenligt og er let komposterbart og fuldstændig biologisk nedbrydeligt. Komposteringen sker hurtigere end ved traditionel strøelse og det kan bruges som barkflis.

Fremstilling

Bølgepappet er ikke lavet af hårdttræ i tropiske skove – disse træer er fuldstændig uegnede til processen. Pappet produceres af hurtigtvoksende nåletræer, som er plantet til formålet, og de genplantes hurtigere, end de bliver brugt. Papstrøelsen er lavet af afskæringer fra nye papkasser, der er fremstillet til fødevareindustrien. TDJ Bedding er fremstillet i England.

hestens boksmiljø

Denne strøelse er ekstremt velegnet til heste med luftvejsproblemer, da den er stort set fri for støv og fordi den ikke nedbrydes til støv ved brug.

Væske drænes hurtigt gennem den absorberende strøelse til gulvet og efterlader det øverste lagt tørt og lugtfrit.

Papspåner er isolerende og giver en dejlig varm bund i de kolde måneder.

Strøelsen er fri for frø, svampesporer og toksiner, hvilket reducerer risikoen for infektioner efter en operation eller i forbindelse med andre sår.

Produktet luftigt og løst, og giver en dejlig fjedrende bund.

 

TDJ Bedding - allergivenlig strøelse til heste

Sådan bruger du TDJ Bedding

Det er vigtigt, at du fjerner alt det gamle strøelse og fejer boksen, så din hest starter ud med en helt frisk og støvfri boks.

TDJ Bedding kan sammenlignes med grove spåner, men med noget mere volumen. Du skal derfor ikke bruge helt så stor en mængde TDJ Bedding, som hvis det var spåner. I forhold til sugeevne og udmugning svarer de to typer strøelse også meget godt til hinanden.

Når du muger ud, skubber du det øverste lag strøelse til side, fjerner den våde strøelse derunder og tager selvfølgelig også hestepærerne med ud på møddingspladsen.

Bunden kan med fordel vendes ind imellem.

 

Forbruget af TDJ Bedding afhænger af:

– hvor længe din hest står i boksen
– hvor stor boksen er
– hvor renlig hesten er
– hvor tyk en bund, du ønsker.