• 97468222
  • tdjhors@tdj.dk

TDJ Horse Heater - tør og varm på kort tid!

Strålevarmen opvarmer hestens krop og de ting strålerne rammer – den opvarmer ikke luften. Derfor er effekten upåvirket, hvis døren til stalden står åben og det trækker ind. Varmeudstrålingen har en positiv, dybdegående effekt, da den trænger op til 4 cm. ind i væv og muskler.

De infrarøde varmestråler kan sammenlignes med solens stråler – dog uden de farlige UV-stråler. Strålevarmen fordeles på hestens krop – kraftigst lige under varmepladen i lampen, men fordeler sig også ud til siderne. Dermed er hele hestens overlinje dækket af strålevarme.

Man kan også vælge at montere 2 varmelamper – så hesten varmes fra begge sider. På nedenstående billeder hænger lamperne 2,5 m oppe og der er 1,70 m imellem dem. Hestene er omkring 165 cm. Lamperne er på 2000 watt.

TDJ Horse Heater produceres i England og er blevet solgt gennem mange år til danske stalde. Et godt og gennemprøvet kvalitetsprodukt!

TDJhors, TDJ Horse heater, varmelampe, heste
NYHED! Kan også købes som dobbeltlampe

Sådan gavner infrarød strålevarme din hest

  • Opvarmer og blødgør musklerne inden ridning
  • Forebyggelse af skader
  • Kan have en stress-reducerende effekt
  • Hurtig tørring efter vask, arbejde eller fold
  • Lindrer muskelsmerter og spændinger
  • Hurtigere restituering efter rideturen – strålevarmen hjælper musklerne med at komme af affaldsstoffer og mælkesyre.

Hvilken lampe skal jeg vælge?

Se eksemplet ovenfor – hvis der er ret meget mindre afstand, skal du bestille varmelamper på¨1500 watt.

Det er meget vigtigt, at de ikke hænger for tæt på, så huden ikke får skader. Husk at holde øje med om hesten bliver for varm, og reguler afstanden efter forholdene. TDJ Andersen kan ikke stilles til ansvar for skader forvoldt af forkert brug af produktet.

Bedste engelske kvalitet – billig i drift! Ca. 5000 brændetimer til under 4 kr. i timen for drift af den kraftigste lampe.

Hvis lampen skal bruges til dyr, skal du altid bestille med rødt lys.

 

Kan jeg ikke bare bruge en almindelig terassevarmer i stedet?

Det korte svar er nej! Og forklaringen er, at en almindelig terassevarmer bruger kortbølgede varmestråler. De kortbølgede infrarøde stråler varmer og tørrer godt nok hesten, men de trænger ikke ned og hjælper musklerne med at bliver bløde inden rideturen – naturligvis hjælper de så heller ikke musklerne til bedre og hurtigere restitution.

Hold varmen på tilskuerpladserne

Lamperne kan derimod sagtens bruges til at varme tilskuerne i ridehallen, på terassen osv. Du kan så med fordel bestille med gult lys, så det bliver så behageligt som muligt for øjnene at opholde i.

Miljørigtig og sikker lampe med fleksibel montering

Høj ydeevne med lavt energiforbrug – driften af en 1500w lampen koster ca. 2,7 kr. i timen. Det lave energiforbrug gør TDJ Horse Heater til den helt rigtige løsning for vores miljø.

Lampen er IP55 klassificeret – dvs. at den er støv og spuletæt (dog ikke med højttryksrenser).

Horse Heateren leveres med ophæng, og kan monteres på væg og i loft. Det er vigtigt, at ophænget benyttes, så der skabes afstand mellem lampe og væg/loft. Hvis lampen monteres på en fod (bliver ikke leveret med), bliver den endnu mere fleksibel i brug og kan evt. tages med til stævne. Hvis hesten er vandt til en solariebehandling inden daglig trængning, sikrer man de samme forhold i en stævnesituation.

 

Tekniske data

Strøm kilde 220-240V

Watt forbrug:
HLW10 1000W
HLW15 1500W
HLW20 2000W
Lysfarve:  rød eller gul
Mål (enkeltlampe): 48x12x12cm
Vægt (enkeltlampe): 1700 gr
Vandtæthed, IP55
Brændetid: 5.000 timer
Leveres med 3m ledning

Fremstillet i England