fbpx
  • 97468222
  • tdjhors@tdj.dk

TDJ Arenafiber - helt enkelt...

Lav din egen fiberbane – og få alle fordele til en overkommelig pris. Professionel gør-det-selv løsning til optimering af toplag på ridebaner i alle afskygninger. TDJ Arenafiber er til arenaen, der trænger til en supplering af toplaget – og er til dig, som vil bruge nogle kræfter på etablering, og som har nogle gængse maskiner til rådighed.

GØR-DET-SELV med tysk topkvalitet

Lav din egen fiberbane – ude eller inde – og få alle fiberbanens kvaliteter til en overkommelig pris.

TDJ Arenafiber er en professionel gør-det-selv løsning, til arenaen der trænger til en optimering af toplaget. Og til dig, som vil bruge nogle kræfter på etableringen og måske har nogle gængse maskiner til rådighed. Og du bruger det samme materiale, som bruges på de store stadions.

 

 

Hvordan? Helt Enkelt!

– Ridebanen harves som normalt

– Ballerne med Arenafiber fordeles på ridebanen og åbnes

– Fiberen spredes i et jævnt lag – enten ved håndkraft eller evt. med en gammeldags møgspreder

– Banen vandes godt

– Så er det på banen med hestene, så fiberen rides ned. Alternativt kan man bruge en rotorharve til at “lægge fiberen ned” i banen.

– Vand godt i starten

************ Bemærk ************

TDJ Arenafiber er IKKE en KOMPLET RIDEBANE incl. sand osv. Det er KUN flokker/fiber der leveres fra TDJ. Arenafiber er “blot” til supplering af toplaget på en eksisterende ridebane. Vi kan desværre ikke vejlede og rådgive i anlægning af baner.

Spørg altid din kommune til råds, inden du etablerer en fiberbane. Vi har en miljørapport fra produkttest af TDJ Arenafiber, du kan rekvirere. Hvis banen skal nedlægges/sløjfes på et tidspunkt, skal fiberen bortskaffes miljømæssigt forsvarligt.

Praktisk info

TDJ Arenafiber er kun et supplement af toplag – det består udelukkende af flokker (tekstil) og fibre, og lægges direkte ovenpå en eksisterende ridebane.

En gør-det-selv fiberbane kan eksempelvis laves som rideskole projekt, hvor fiberen fordeles med hænderne og rides ned. Alternativt kan fiberen spredes med en gammeldags møgspreder og herefter kan der harves efter med en rotorharve, der putter fiberen længere ned.

Husk at vande din fiberbane godt i starten.

Skal fiberen rides ned, er det vigtigt, at man ikke lægger et for tykt lag på fra starten. Hellere starte med en balle mindre, og efterfølgende supplere “tynde” områder med ekstra fiber.

Der skal bruges mellem 1,6 og 2,5 kg pr. m2

Vores Arenafiber er multicolor, og farvevariationer kan forekomme i de enkelte baller.