Hvem er vi? Og hvad kan vi?

Vores vigtigste opgave er, at gøre det bedre for dig at være hesteejer. Vi er altid på udkig efter produkter, der enten kan lette din hverdag med hestene, gøre din “hesteøkonomi” bedre eller produkter der giver hestene bedre forhold i stalden, på ridebanen og på folden. Vel at mærke – uden at gå på kompromis med den gode kvalitet. 

Vi er jyder – gæve, pålidelige og fleksible. Vi er glade, når vores kunder er glade, og vi er altid parate til at hjælpe og vejlede. Vores team har stor erfaring med hestemanagement efter mange år på markedet og i hesteverdenen. ALLE vores hesteprodukter er testet og i brug hos egne heste, så derfor kan du være helt tryg ved at spørge om råd og vejledning. Vi sælger kun produkter, som vi selv kan stå inde for.

Vi har været fast inventar på Hest & Ryttermessen i Herning siden 2001, og er der med garanti også næste gang – kom forbi og hils på os.

I 2019 startede vi med at brande alle vores hesteprodukter under navnet TDJhors, for at give større gennemsigtighed for vores hestekunder. TDJhors er en del af TDJ Andersen k/s.

Tjek også TDJhors på Facebook og vores online brochure og lad dig inspirere til forbedringer af forholdene for heste og mennesker.

VI er parate til at hjælpe dig!

Torben D J Andersen - Indehaver. mail:tdj@tdj.dk
Torben D J Andersen - Indehaver
tdj@tdj.dk - 40103064
Eva Madsen
Eva Madsen - Kontor og lager
eva@tdj.dk - 26485707
Lene Karmark - Hestekonsulent og Social Media. mail:lene@tdj.dk
Lene Karmark - Hestekonsulent
lene@tdj.dk - 26780807
Anbefalinger på facebook
5/5

Vil du besøge os?

Du er velkommen til selv af hente dine varer eller blot komme forbi til en kop kaffe. Adressen er:
Sønder Savstrupvej 22- 24, 7500 Holstebro.
Vi er på kontoret i normal arbejdstid, men giv os et ring på 97468222 inden du kommer – så vi er sikre på at kaffen er rendt igennem. Det er også muligt at hente varer i weekenden.