TDJ Mudsafe - hurtigt styr på mudderet!

Den hurtige – og holdbare – løsning! Den nye TDJ Mudsafe er en kunststofmåtte til mudrede områder – afhjælper øjeblikkeligt akutte problemer.

TDJ Mudsafe anvendes foran stalden, i løsdriften, omkring drikkekaret, ved leddene, ved høstationen, på gangarealer, foran læskuret osv. – alle steder, hvor der er mudret. Måtterne kan flyttes rundt efter behov, hvis foldene lægges om eller forholdene ændrer sig. Måtterne er uden huller, og det betyder, at der ikke trænger mudder op igennem dem – og at der konstant er tørt under dem. Disse forhold gør at de ikke synker på lang sigt, og er så stabile, at de tåler meget høj belastning.

Hvad er forskellen ifht. TDJ Heavymats

Mudsafe er ikke så flexible som Heavymats, og former sig derfor ikke på samme måde efter underlaget. Derfor er det vigtigt at underlaget er jævnt og dækket med sand, inden de lægges. Til gengæld er de mere stabile under ekstreme forhold.
 
Der er ikke dræningshuller i Mudsafe – derfor er det vigtigt, at de bliver lagt med et lille fald. Vandet trækker ned i mellemrummet mellem måtterne, så der altid er tørt under måtterne. De vil derfor ikke “svuppe”.

TDJ Mudsafe - også til walkere

Med TDJ Mudsafe kan du også lave et fint og stabilt fundament til din walker. Brug Mudsafe som mellemlag og byg sporet ovenpå. På den måde opnår du stabile bundforhold, der tåler den konstante belastning på samme område. TDJ Mudsafe er et stærkt alternativ til vores TDJ Heavymats i de områder hvor underlaget er ekstremt ustabilt.

kun fantasien sætter grænser...

Utallige anvendelsesmuligheder – kan anvendes i led, ved foderpladser, gangarealer, foran stalden eller løsdriften – alle steder hvor jorden bliver ekstremt mudret. Når du begrænser mudderet i de områder hvor hestene færdes, reducerer du samtidig risikoen for tabte sko, forvridninger og forstrækninger samt hovbylder og knusninger i frostvejr.

De kraftige Mudsafe-måtter fungerer som “snesko”. Trykket fordeles og jorden æltes ikke til mudder, da jorden forbliver tør underneden.

Læg sand ovenpå måtter, så de bliver ekstra skridsikre.

Hvis du skal flytte din hest eller lægge folde om, så tages de op og lægges om. De kan altid flyttes og genbruges. Dvs. de kan også altid sælges igen –  så den reelle pris på Mudsafe kender du først på det tidspunkt.

Sådan lægger du Mudsafe optimalt

Afvand området – så der ikke står vand.
Planer området – så det er så jævnt som muligt.
Lav et fald (2-3%) således vandet fremover kan trække væk.
Har man mulighed for det, vil det ofte være en fordel, at lægge ca 5 cm sand under måtterne – afhængig af jordbunden.
Armeringsfliserne lægges nu i forbandt, dvs. at de skal lægges forskudt for hinanden.
Måtterne dækkes med sand.
Færdig!

Tekniske data

Størrelse: 81×114 cm x 4 cm
Bemærk vægt: 27 kg – ekstrem kraftig måtte
Materiale: kunststof

20 stk på en halv palle (fri fragt)
40 stk på en palle (fri fragt)

TDJ Mudsafe med cowboyhat og tov

godt at vide om Mudsafe

Når måtterne har “sat sig”, kan de overkøres med store maskiner uden problemer. Det er derfor ikke noget problem at køre hø og wrap ud til foderpladsen. Der kommer aldrig til at ligge vand under dem, så de synker ikke på den lange bane.

Mht rengøring, så kan man med fordel tage klatter med en pickup eller en spånegreb og feje resten af med en stiv kost. Det er nemmest hvis man fejer dem jævnligt. Alt efter forholdene på folden, så kan hestene selvfølgelig trække jord op på dem. Hvis man har eks. en minilæsser, så måtter også skrabes af med den.

Du får fri fragt ved køb af både en halv og en hel palle – 20 eller 40 stk. Hvis ikke du har brug for dem alle, så deler du bare med naboen. Husk at hele paller har deres eget varenummer i webshoppen.