Find alle de gode tilbud, tips til brug af vores produkter, billeder fra kundeløsninger og masser af inspiration på vores Facebookside. Giv os et like, og følg med i hvad der sker i vores verden! 

Du må meget gerne tagge os eller vores produkter i dine opslag/stories – så deler vi fra vores side også! Hvis du sender os et billedserie med før, under og efter billeder af dit projekt, så vil vi meget gerne bruge dem på de sociale medier, også!

TDJhors

1 week 3 days ago

HJÆLP din ALLERGIHEST! Vi har nu selv testet TDJ Bedding, vores nye allergivenlige strøelse i stalden, og er nødt til at indrømme, at vi er svært begejstrede! 🙏🏻😊 TDJ Bedding er også testet i forhold til fasteheste med godt resultat – strøelsen blev ikke spist. Også i forbindelse med åbne sår evt. efter operationerne, kan strøelsen anbefales pga. renheden. TDJ Bedding er: – støvsuget inden pakningen i 18 kg. baller, så støvniveauet er absolut minimalt – fri for svampesporer – trædes ikke i stykker som spåner, så det begynder heller ikke at støve på sigt – let at muge i (som spåner) – suger 10 gange sin egen vægt, og det våde materiale klumper sammen, så det er let at fjerne – minimal ammoniak-lugt i boksen – uden tryksværte og andre skadelige stoffer – produceret miljømæssigt forsvarligt – 100% biologisk nedbrydeligt (8-12 uger) – prisen er 118,75 inkl. moms pr.

TDJhors

1 month 4 days ago

🛑 Øg komforten i din stald med TDJ Gummifliser 🛑

Lækre, støjreducerende og stødabsorberende staldfliser specialfremstillet til hestestalde – tåler ekstrem høj belastning og ammoniak.

– holdbar og slidstærk løsning til bl.a. staldgange, vandspiltove og striglepladser
– skridsikre, støjreducerende og isolerende
– lette at montere på et eksisterende underlag

Hvis du lægger staldfliserne på staldgangen, hvor hestene færdes meget, bliver støjniveauet sænket til et minimum.

De bløde gummigulve giver hestene en dejlig, isoleret boks – samtidig kan du reducere omkostningerne betragteligt på strøelse, hvis du ønsker det.

Farve: rødbrun eller sort
Mål: 50x100x3cm – bemærk prisen er pr. m2

Læs mere her: tdjhors.dk/stald/tdj-gummifliser-og-puzzlemaatter

TDJhors

2 months 1 week ago

🤔Leder du efter en vej gennem mudderet? Tag et kig på vores store udvalg i muddermåtter linktr.ee/tdjhors #muddermåtter #tdjhors #heavymats #tdjmats #foldarmering #foldmåtter #kæmpeudvalgafmåtter #storerfaring #kompetentvejledning

TDJhors

2 months 2 weeks ago

1000 tak for den fantastiske modtagelse af vores nye, støvfrie strøelse TDJ Bedding! Vi har bla. talt med rigtig mange dyrlæger/dyrehospitaler, som har stor interesse i strøelsen i forbindelse med fastene heste, for at undgå infektion i sår og til heste med luftvejsudfordringer. Nye og gamle kunder viser kæmpe interesse for TDJhors og for vores produkter – mange kommer med problemstillinger eller gode ideer. Vi tager alle erfaringer og ideer med hjem, og bruger dem i udviklingen af vores produktsortiment. Vi nød at snakke hest med hver og en af jer, der besøgte os til Hest & Rytter i Herning – og vi glæder os til samarbejdet med jer 😊 Ring, skriv eller slå et smut ind på www.tdjhors.dk, for at høre hvordan du sparer tid, penge og kræfter – får et sundere hestehold!

TDJhors

2 months 3 weeks ago

Vi er SÅ klar til en hestesnak med dig i Herning på stand L9356. Kom forbi og se vores fleksible kvalitetsløsninger til stald, fold og ridebane 😊